Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα το δείπνο των ζεύγων Αναστασιάδη- Έρογλου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκο"κυπριακή" ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.

Ο Τουρκο"κύπριος" ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.

Ο "Πατριώτης" Νίκος Αναστασιάδης και επίτιμος ηγέτης της αντιπολίτευσης και του "Ελληνόψυχου" ΔΗΣΥ θα δειπνίσει απόψε με τον εχθρό όπως ακριβώς και ο Χριστόφιας. Σε τι διαφέρουν τελικά οι δύο τους μεταξύ τους; Μόνο στο χρώμα και την ονομασία;

Μήπως ο κ. Αναστασιάδης τρέχει να προλάβει εξελίξεις, σε πιθανή λύση του Κυπριακού να μπορεί και αυτός και το κόμμα που εκπροσωπεί να αδράξουν τις ψήφους των "αδελφών" μας Τουρκο"κυπρίων.

Παρ΄όλα αυτά η δυναστεία του ΔΗΣΑΚΕΛ καλά κρατεί, αφού δυστυχώς ο κόσμος είναι ακόμα κλεισμένος σε καλούπια, φορώντας παρωπίδες που τον εμποδίζουν να δει τα τραγικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού..

Δημοφιλείς αναρτήσεις