Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο τύπου για τις νέες δηλώσεις του Χριστόφια

«Στην ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η τουρκική οργάνωση αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό… Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία. Οι μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους και να συμβάλουν στη λύση».

Για ακόμη μια φορά, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τα λεγόμενα για αυτόν. Οι δηλώσεις του για ακόμα μια φορά ήταν αναμενόμενες. Όπως το ΑΚΕΛ πρόδιδε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. (τυχοδιώκτες, τραμπούκους, βαρελότους, κ.α.), το Κ.Κ.Ε. την ταυτότητα του Γεωργίου Γρίβα στους Βρετανούς στην έναρξη του αγώνος, έτσι και ο πρόεδρος συνεχίζει το έργο των συντρόφων του δια μέσου της νεότερης Κυπριακής Ιστορίας.
Ατυχές σύμφωνα με διάφορα κόμματα οι δηλώσεις του. Παρόμοιες έχει επαναλάβει και στο παρελθόν. Ατυχής για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν, η ώρα που όλοι εσείς ασχοληθήκατε με την πολιτική και την διακυβέρνηση αυτού του τόπου. Πρώτα του χαϊδεύετε τα αυτιά, του περνάτε τους προϋπολογισμούς και όταν κάνει καμία δήλωση που να τον εκφράζει τον κατηγορείτε…
Φτάνει πια ο εξευτελισμός ιδεών και αξιών.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις