Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Να οικοδομήσουμε το μέλλον ή να χαθούμε ...

Αρχίζοντας οι συναγωνιστές μας πριν από τέσσερα χρόνια την προσπάθεια να κτίσουν ένα εθνικιστικό κίνημα, είχαν ως σύνθημα «αγώνας μέχρι την τελική νίκη». Με αυτό το σύνθημα ενταχθήκαμε και εμείς στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Αγώνας μέχρι την τελική νίκη, αυτό μας προστάζουν οι ήρωες μας, αυτό μας προστάζει η ιστορία του Έθνους. Οι μάχες του κινήματος μας μας δικαιώνουν, όρθιοι εναντίον όλων ο αγώνας συνεχίζεται εντονότερος από ποτέ, οι Έλληνες Εθνικιστές πιο δυνατοί από ποτέ δίνουν την μεγάλη μάχη για απόσειση του εσωτερικού και εξωτερικού εχθρού. 
Το 2008 μια μεγάλη ανθρακιά είχε ανάψει και στην σκληρή φλόγα της σφυρηλατείται η ρομφαία που θα δώσει στην πατρίδα μια μέρα την ελευθερία. Το ρυάκι έγινε ποτάμι και το ποτάμι ετοιμάζεται να μετατραπεί σε χείμαρρο έτοιμο να καταπνίξει όσους αποπειραθούν να περάσουν τα εθνομηδενιστικά σχέδια τους.

Τέσσερα χρόνια συκοφαντηθήκαμε, δεχθήκαμε απειλές, διώξεις, συλλήψεις και κάποιες προσπάθειες να ενοχοποιήσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για οτιδήποτε στραβό και ανάποδο συνέβαινε. Αυτές οι προσπάθειες συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.

Δεν έχουν καταλάβει όμως από τι κράμα μετάλλου είναι φτιαγμένοι οι Εθνικιστές, δεν έχουν καταλάβει φαίνεται ότι έχουμε δώσει όρκο νίκης, όρκο αιώνιου αγώνα που δεν θα σταματήσει μέχρι να απλωθεί η ελληνική σημαία από τον από τον Πενταδάκτυλο μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από την Μικρά Ασία μέχρι την ελληνική Μακεδονία.

Σκοπός μας λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου, είναι να οικοδομήσουμε το μέλλον για τις επόμενες γενιές, να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό και στα παιδιά μας και να τους μάθουμε να ζουν την ζωή τους όπως αρμόζει σε ένα Έλληνα, όπως αρμόζει σε ένα απόγονο ηρώων

Δεν νοείται να ζουν οι Έλληνες, με τέτοιο τρόπο όπως ζουν όλοι αυτοί σαλτιμπάγκοι με τις γραβάτες και οι αποχαυνωμένοι νέοι, έχοντας θέσει ως ύψιστο αγαθό την ύλη. Απέναντι σε όλα αυτά οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έχοντας ορίσει αξίες όπως το Έθνος, η Φυλή, το Αίμα ως ύψιστα ιδανικά. Στόχος μας να μεταλαμπαδεύσουμε αυτά τα ιδανικά στους συμπατριώτες μας και να τους καταστήσουμε ενεργούς αγωνιστές στην μάχη μας για μια δυνατή και αυτόνομη από ξένα αφεντικά Ελλάδα, αλλιώς με απλά μαθηματικά θα καταστραφούμε και θα αποτελέσουμε την τελευταία γενιά Ελλήνων.

Έχουμε λοιπόν δύο επιλογές: Ή να οικοδομήσουμε το μέλλον και να κτίσουμε μια μεγάλη Ελλάδα μέσω συνεχούς αγώνα ή να χαθούμε μια για πάντα και το όνομα Ελλάδα να μείνει απλά στην ιστορία όπως τόσους άλλους πολιτισμούς που χάθηκαν στα βάθη των αιώνων.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει αμείωτα τον αγώνα και δεν θα λυγίσει μπροστά σε κανένα εμπόδιο αντιθέτως θα το ξεπεράσει βγαίνοντας από τις συμπληγάδες ακόμα πιο δυνατό για περισσότερους αγώνες. Να είστε σίγουροι, φίλοι και εχθροί, πως το λάβαρο με την αρχαιοελληνική ασπίδα και το σπαθί θα κυματίζει για πολύ καιρό ακόμη στους αιθέρες του νησιού, σε κάθε γειτονιά.


Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις