Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση στα γελοία δημοσιεύματα της Χαραυγής

Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσιο το άρθρο της κόκκινης φυλλάδας, Χαραυγής, που μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν, με τίτλο: "Αποκαλύφθηκε η σχέση ΔΗΣΥ - «Αγανακτισμένων»":
"Το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, προς το ζεύγος Ερογλου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Λεμεσό, απεκάλυψε και τη στενή σχέση και σχέση ελέγχου, που έχει ο ΔΗΣΥ με τα ηγετικά και καθοδηγητικά στελέχη των “αγανακτισμένων” και “αφυπνισμένων” πολιτών.

Ο κομματικός μηχανισμός του ΔΗΣΥ κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να ματαιώσει προγραμματισμένη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας των “αγανακτισμένων” έξω από την οικία του προέδρου του κόμματος Ν. Αναστασιάδη.
Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση και γνωστοποίηση του χρόνου και χώρου του δείπνου, αυθόρμητα πολλά μέλη των δύο ομάδων, από όλη την Κύπρο, αντάλλαξαν μηνύματα και συμφώνησαν να διοργανώσουν μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την οικία του Ν. Αναστασιάδη, ως έκφραση της αντίθεσής τους για τέτοιου είδους επαφές με τον κατοχικό ηγέτη. Μεταξύ άλλων μάλιστα συμφωνήθηκαν και τα συνθήματα, που θα αναγράφονταν στα πίκετ και τα πανό, που θα αναρτούσαν στο χώρο της εκδήλωσης των αγανακτισμένων και αφυπνισμένων πολιτών.
Ωστόσο τα σχέδιά τους ανατράπηκαν μέσα σε 24 ώρες μετά από καθοριστική παρέμβαση του κομματικού μηχανισμού του ΔΗΣΥ και συγκεκριμένα με αυστηρές υποδείξεις προς συγκεκριμένα ηγετικά στελέχη των δύο ομάδων. Οπως μας ανέφερε πολίτης, που συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των “αγανακτισμένων”, την Κυριακή το πρωί επικοινώνησε μαζί του ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑΜ και του ανέφερε πως πάρθηκε νεότερη απόφαση για ακύρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του κ. Αναστασιάδη. Στην επιμονή του για το λόγο της ακύρωσης το ίδιο στέλεχος του εκμυστηρεύθηκε πως όλοι οι καθοδηγητές είναι “πιασμένοι” από τον Συναγερμό και έτσι προβλέπεται ότι θα έχει μεγάλη αποτυχία η όποια εκδήλωση, πράγμα που θα σημαίνει πλήγμα προς το κίνημα των “αγανακτισμένων”.
Σε άλλη περίπτωση, μέλος του ΔΗΣΥ από τη Λεμεσό και καθοδηγητικό στέλεχος των αγανακτισμένων, διευθέτησε συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου σε εθνικόφρων οίκημα, όπου και ενημέρωσε για την έκκληση του κόμματος για ματαίωση της εκδήλωσης και τους κάλεσε να επικοινωνήσουν προς τούτο προς όλους τους γνωστούς τους, έτσι που να διαδοθεί άμεσα η απόφαση.
Σε κάποια περίπτωση μάλιστα στέλεχος του ΔΗΣΥ ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με στέλεχος του ΕΛΑΜ, λόγω της άρνησης του δεύτερου να υποχωρήσει στο κάλεσμα του πρώτου για ακύρωση της εκδήλωσης. Αν θα πάτε, φέρεται να του είπε ο Συναγερμικός παράγοντας, θα πάτε μόνο ως ΕΛΑΜ και θα πρέπει να αναλάβετε και τις όποιες ευθύνες μιας τέτοιας ενέργειας. Το κίνημα των ”αγανακτισμένων”, του υπέδειξε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, θα πρέπει να μείνει έξω από αυτό, γιατί διαφορετικά θα χάσει το χαρακτήρα και το ρόλο του ως κίνημα ενάντια στην κυβέρνηση του Χριστόφια. Δεν γίνεται, του διεμήνυσε χαρακτηριστικά, ένα αντιπολιτευτικό κίνημα να αντιπολιτεύεται και την αντιπολίτευση.
Τελικά μπροστά στα διλήμματα που τέθηκαν ενώπιόν τους από πλευράς ΔΗΣΥ, τα στελέχη του ΕΛΑΜ αποφάσισαν να υποχωρήσουν και μέσα σε λίγες μόνο ώρες κατάφεραν να ενημερώσουν και τα δικά τους μέλη και φίλους, ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι Αναστασιάδη ακυρώνεται.
Η όλη υπόθεση καταδεικνύει πλέον περίτρανα την οργανική και οργανωτική σχέση του ΔΗΣΥ με τα καθοδηγητικά στελέχη του κινήματος “αγανακτισμένων” και “αφυπνισμένων” πολιτών, το οποίο συστάθηκε, καθοδηγείται και ελέγχεται ως αντιπολιτευτικό εργαλείο στα χέρια του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Τάσος Τσαππαρέλλας"

«Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεσμεύεται επίσημα, ότι παρά τις όποιες οικονομικές του δυσκολίες, θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα στους αγαπητούς Τάσο Τσαππαρέλλα και Ανδρούλα Γκιούρωφ, που έχουν χτυπηθεί από την επάρατη νόσο ΕΛΑΜΙΩΣΗ». Τα σενάρια παρανοϊκής φαντασίας ήταν πάντα το δυνατό κομμάτι της επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ και της Χαραυγής, αλλά αυτή την φορά ξεπεράσανε τους εαυτούς τους κατά πολύ. Ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον να μας διασκεδάσετε ξανά με ανάλογα άρθρα σας.

«Λυπούμαστε, που για άλλη μια φορά κατηγορείτε τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σας μοιάσει». Τι άλλο πρέπει να κάμει ο άνθρωπος; Να αλλάξει κόμμα και να έρθει στο ΑΚΕΛ; Αφήστε και σε αυτόν λίγη αξιοπρέπεια…

Απολογούμαστε που πέφτουμε στο επίπεδο της Χαραυγής και γράφουμε σε αυτό το ύφος αλλά, δεν γινόταν αλλιώς.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις