Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμασίες και συνθήματα συνόδευσαν τις τελετές Αγιασμού των Υδάτων“ΓΙΟΥΧΑ” ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. Στην Χαλκίδα για τις αποδοκιμασίες κατά Παπούλια συνελήφθησαν 6 άτομα. Σε 2 ½ μήνες έρχεται η 25η Μαρτίου.

Σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες που παλιά προσδοκούσαν οι πολιτικοί και τώρα εύχονται να μην υπήρχαν στο ημερολόγιο. Θεοφάνεια, λοιπόν, σήμερα και πέραν της θρησκευτικής κατανύξεως υπήρχε και η απαιτούμενη παρουσία των πολιτικών στις εκδηλώσεις. Παλιότερα, για τους πολιτικούς, αυτές οι μέρες ήταν ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να εκμεταλλευτούν την περίσταση για δωρεάν διαφήμιση του προσώπου τους και του κόμματος τους.
Τώρα πλέον οι μέρες αυτές είναι πολύ δυσάρεστες για τους πολιτικούς, αφού κάθε φορά που είναι να εμφανιστούν ενώπιον κοινού η ΕΜΥ προβλέπει γιαουρτοπτώσεις και ισχυρό αποδοκιμαστικό μέτωπο σε όλη την επικράτεια. Έτσι έγινε και σήμερα για όσους τόλμησαν να εμφανιστούν κάπου.
Ο Καμίνης, η Διαμαντοπούλου, ο Θ. Πλεύρης, ο Πρ. Παυλόπουλος και ο Καρχιμάκης αποδοκιμάστηκαν εντόνως στην τελετή του Αγιασμού στη Δεξαμενή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου. Τα ίδια και στον Πειραιά όπου παρεβρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης και άλλοι βουλευτές. Τα ίδια και στην Θεσσαλονίκη για τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, και τους Κώστα Γκιουλέκα της ΝΔ και Άγγελο Κολοκοτρώνη του ΛΑ.Ο.Σ.
Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αποδοκιμασίες και ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε εντόνως στην Χαλκίδα μαζί με άλλους επισήμους που βρίσκονταν εκεί, όπως ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.
Άντε τώρα η επόμενη συνάντηση με τον Λαό είναι στις 25 Μαρτίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις