Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Λιγότερες γεννήσεις – Περισσότεροι αλλοδαποίΑνακοινώθηκαν, πριν από λίγες μέρες, τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε τους προηγούμενους μήνες που δείχνουν σημαντική αύξηση των μεταναστών που διαμένουν στο νησί αλλά και δραματική μείωση του αριθμού των γεννήσεων. Το θέμα της απογραφής, πρέπει να απασχολήσει τους πάντες αφού επιβεβαιώνεται ο φόβος όλων των Ελλήνων Κυπρίων που αγωνίζονται για να διατηρηθεί ο Ελληνισμός στα βάθη των αιώνων. Αν συνεχίσει η κατάσταση με αυτούς τους ρυθμούς, σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα και θα διοικούμαστε από αλλοεθνείς.

Συγκεκριμένα, το επίσημο ποσοστό των μεταναστών ανέρχεται στο 17,7%, δηλαδή μια αναλογία ένας ξένος κάθε 5 κάτοικοι. Οι αριθμοί, λοιπόν, είναι ανησυχητικοί αφού η εισροή τόσων μεταναστών αποτελεί πρόβλημα Εθνικό, Δημογραφικό, Οικονομικό και Κοινωνικό. Ήδη μεγάλος αριθμός μεταναστών έχει δικαίωμα ψήφου και αναμένεται να αποκτήσουν και άλλοι όσο κοντεύουμε στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές. Η Κύπρος χρειάζεται ριζική αναπροσαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής. Απαιτείται καθορισμός ανώτατου αριθμού ξένων μεταναστών που θα μπορεί να βρίσκεται στην Κύπρο, ανάλογα με τις ανάγκες της οικονομίας μας. Επίσης είναι αναγκαίο να εξεταστούν άμεσα οι υποθέσεις πολιτικού άσυλου και να διασφαλιστεί η απέλαση όσων οι υποθέσεις έχουν απορριφθεί. Αυτονόητη, θεωρώ, είναι και η μείωση στο ελάχιστο δυνατόν των επιδομάτων προς τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους αιτητές πολιτικού ασύλου. Δεν νοείται να ζουν στην πατρίδα μας μετανάστες εις βάρος του Έλληνα Κύπριου.

Η πρόσφατη απογραφή έφερε στο προσκήνιο ακόμα ένα πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία μας. Συγκεκριμένα έχουν μειωθεί οι γεννήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργείται δημογραφικό πρόβλημα και δεδομένου της κατοχής της μισής μας πατρίδας το πρόβλημα διογκώνεται και γίνεται ακόμη σημαντικότερο. Πρέπει η πολιτεία να θέσει ως στόχο να ξεπεραστεί ο δείκτης γονιμότητας του 2.1 παιδιά ανά γυναίκα, το ελάχιστο απαραίτητο για την αναπλήρωση των γενεών. Αυτό θα επιτευχθεί με την αύξηση των κονδυλίων που θα δίνονται εφάπαξ ως επίδομα τέκνου καθώς και στα επιδόματα των πολυτέκνων.

Είμαστε ίσως η τελευταία γενιά Ελλήνων σε αυτό τον τόπο, οι κυβερνώντες με την προδοτική σιωπή της αντιπολίτευσης μας οδηγούν στον όλεθρο για να εξυπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους.

ΕΛΛΗΝΑ της Κύπρου,
Πάρε την τύχη στα χέρια σου, πέρνα στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, εντάχθου στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την μοναδική αγνή και τίμια φωνή αυτού του τόπου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί την δύναμη ανάσχεσης των εθνομηδενιστικών σχεδίων των πολιτικάντηδων. Έχοντας ως φάρο τους ήρωες του Έθνους μας δίνουμε την δική μας μάχη για την διατήρηση του Ελληνισμού στο πολύπαθο νησί μας.

Σε καλούμε σε ένα αγώνα καλό, σε ένα αγώνα τίμιο για τον λαό και την πατρίδα. Πάρε το μέλλον σου και των παιδιών σου στα χέρια σου και μην επιτρέψεις στον κάθε πολιτικάντη να κρίνει την επιβίωση του Ελληνισμού και να διαγράψει ιστορία χιλιάδων χρόνων.

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις