Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΛΥΣΗ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΥΣΜΑ;

Ο  κ.  Μπαν Κι  Μούν  και Ντάουνερ σκαρφίσθηκαν ότι με το φαγοπότι τον καφέ τον κονουσμά  και με τα χαμόγελα τους, εκτός του κ. Ερογλου φυσικά, έχουν την εντύπωση και τη φαεινή ιδέα ότι θα κατορθώσουν να μας πείσουν να γελάσουμε κι’ εμείς και να χαρούμε  μαζί τους  που ζητούν περισσότερες συγκλίσεις και ο κ. Ντάουνερ αντί να αποχωρήσει απο τις συνομιλίες και να πάει σπίτι του, προβλέπει λύση το καλοκαίρι του 2012.

Μια παλιά Κυπριακή παροιμία λέει ότι ο πελλός απ’ αθθυμάται σιέρεται και ταιριάζει ακριβώς γάντι με τα λεγόμενα και τις πράξεις του κ. Ντάουνερ.

Μα  κ. Ντάουνερ... δεν καταλάβατε ακόμη ότι η Τουρκία ζητά περισσότερα από τη δική μας πλευρά διότι ο κ. Χριστόφιας πρόσφερε απλόχερα τόσα και τόσα πολλά που θα ζητά και περισσότερα; 

Σε ποιόν απευθύνεστε άραγε όταν λέτε να δώσετε περισσότερες συγκλίσεις για να φτάσουμε κοντά στη λύση;   Πέστε  το καθαρά  ότι απευθύνεστε στη δική μας πλευρά. Είναι αυτονόητο.

Μα κ. Ντάουνερ δεν ακούτε τις φωνές των Ελλήνων Κυπρίων που αντιδρούμε στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με το περιεχόμενο της, που βασίζεται στο καταραμένο σχέδιο Ανάν το οποίο καταψηφίσαμε το 2004; Αδικος ο κόπος σας και και κρίμα το κορμί σας που ταλαιπωρείται.
 
Όλοι μας γνωρίζουμε τις προθέσεις σας... ότι συγκλίνουν με τα συμφέροντα των τούρκων, που εδώ στη Κύπρο βρήκατε και  κάποιους  υποστηρικτές σας αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι το παιχνίδι σας και ο ρόλος σας και η  παρουσία σας έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό κ.Ντάουνερ το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά και πρέπει απαραιτήτως να το βάλετε καλά στο νού σας,  γιατί όσο και άν προσπαθείτε να πετύχετε ΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.

Ούτε τα φαγοπότια ούτε ο καφές μα ούτε ο κονουσμάς και τα χαμόγελα σας θα μας πείσουν να δεχθούμε τέτοια λύση.

Εχουμε και την υπομονή  και την Αγωνιστικότητα και το θάρρος, να λέμε ΟΧΙ σε κάθε επιβουλή των εχθρών μας. Το πολιτικό σκηνικό σύντομα θα αλλάξει κ. Ντάουνερ και θα μπει τέρμα στα όνειρα και στις επιθυμίες σας για λύση όπως την επιθυμείτε και τη φαντάζεστε όσον εσείς όσο καί  όσοι αγωνιούν μαζί σας και ποσκολιούνται, γιατί η Τουρκία είναι ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ στην Κύπρο.

Ο Κυπριακός Λαός  έδωσε μάχες για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΑΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του και χύθηκε αίμα Πατριωτικό με λάβαρο μας την Ελληνική Σημαία που δεν θα την υποστείλουμε ποτέ  για χατίρι  κανενός  κ. Ντάουνερ και κ. Μούν γιατί ο Λαός μας διαθέτει και μνήμη και Πατριωτισμό και Αγωνιστικότητα και Πίστη στο μέλλον. Ο Θεός είναι πάντα μαζί μας,

Με Εκτίμηση
Αριστος Κακουλής

Δημοφιλείς αναρτήσεις