Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Ενημερωτική δράση, παραμονή Πρωτοχρονιάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) βγήκαν στους δρόμους και μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, σε αυτοκίνητα, πεζούς, μαγαζάτορες και θαμώνες των καταστημάτων.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη και πολύωρη εξόρμηση στο κέντρο της Λευκωσίας. στους πιο εμπορικούς και κεντρικούς δρόμους της πόλης, διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια - κάλεσματα για την μεγάλη πορεία της Τετάρτης, στην Λεμεσό, η ώρα 7:30 μ.μ., ενάντια στην ανεργία και την λαθρομετανάστευση.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά ενθαρρυντική. Βλέπουμε ότι όσο και αν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, με τους πολιτικάντηδες προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα μας, αυτό πέφτει στο κενό, αφού ο κόσμος βλέπει στο κίνημα μας την αιχμή του δόρατος για να πληγεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Η αποδοχή αυτή είναι ενδεικτική της αφύπνισης των Ελλήνων, αφού έχουν κουραστεί να βλέπουν τους αδέξιους πολιτικάντηδες με τους άθλιους χειρισμούς τους, να καμαρώνουν στο φακό της τηλεόρασης χωρίς να νοιάζονται για την πατρίδα και τον λαό.


Δημοφιλείς αναρτήσεις