Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: Συλλυπητήρια επίσκεψη στον γιο του ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ Ντενκτάς, από την Καίτη Κληρίδη

Συλλυπητήρια επίσκεψη στο γιο του Τουρκο"κυπριου" ηγέτη που ψόφησε πριν λίγες μέρες, Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ πραγματοποίησε χθες η κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη. 
Αίσχος και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση, σύμφωνα με τον τ/"κ" Τύπο, ότι η κ. Κληρίδη υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων.

Επίσης, αναφέρεται ότι η κ. Κληρίδη, φιλοξενούμενη του τηλεοπτικού σταθμού Σιμ και σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δήλωσε ότι αρκετός αριθμός Ε/κ δυσκολεύεται να αποδεχτεί την ομοσπονδιακή λύση.

Πρέπει τελικά, ανέφερε, να οδηγηθεί η κατάσταση σε κάποιο νέο σημείο και προς το σκοπό αυτό αμφότερες οι πλευρές θα πρέπει να εγκαταλείψουν κάποιες θέσεις τους (δηλαδή κ. Κληρίδη, οι Έλληνες της Κύπρου να ξεχάσουν την γη τους, και τα σπίτια τους; Ή μήπως να ξεχάσουν την Τούρκικη εισβολή και τα όσα δεινά προκάλεσαν οι Τουρκο"κύπριοι" αδελφοί σας;).

Οι Ε/κ, πρόσθεσε, πιστεύουν πως δεν πρόκειται να επιτευχθεί λύση αν αυτό δεν το επιθυμεί η Τουρκία και η ε/κ ηγεσία θα πρέπει να εξηγήσει καλύτερα στους Ε/κ τι σημαίνει ομοσπονδία, κατανομή εξουσιών και ποια τα οφέλη από τη λύση (τα δεινά και τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει μια τυχόν κατ' εσάς λύση θα τα εξηγήσετε;).
 
Βλέπουμε την κόρη του ηγέτη του υπερΠατριωτικού κόμματος, του ΔΗΣΥ, να τρέχει πρώτη - πρώτη, λίγες μέρες μετά που ψόφησε ο αιμοσταγής σφαγέας του Ελληνισμού, να κάνει συλλυπητήρια επίσκεψη. Για ένα "άνθρωπο" που δεν καταδικάστηκε ποτέ για τις δεκάδες δολοφονίες, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ της. Για ένα "άνθρωπο" που έβλεπε και καμάρωνε, όταν τα σκυλάκια του πριν λίγα χρόνια δολοφονούσαν άνανδρα τα δύο παλικάρια μας, τον Ισάακ και τον Σολωμό.

Κ. Καίτη Κληρίδου, αυτό το κτήνος ήρθε ποτέ μια συλλυπητήρια επίσκεψη, ή έστω έστειλε μια συλλυπητήρια επιστολή, στις οικογένειες των δύο αυτών ηρωομαρτύρων μας;

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ.

Γιάννης Γεωργιάδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις