Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα στο ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, στην πορεία τιμής και μνήμης που διοργανώνουμε την Κυριακή, 29/01/2012, η ώρα 8:15 το πρωί, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Μεγάλο Αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα Διγενή.

Οι δύσκολοι καιροί που συνεχίζει να περνά η πατρίδα μας, αφού το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο στο βωμό του χρήματος και των συμφερόντων ξεπουλά κάθε αξία και τιμή που έχει απομείνει. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να παρευρεθούμε στο ετήσιο μνημόσυνο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε όλη του την ζωή για το καλό της πατρίδας του και πάνω από όλα του έθνους του. Ένα άνθρωπο που λίγες δεκαετίες μετά πολλοί είναι αυτοί που το κατηγορούν με αβάσιμες κατηγορίες, χωρίς ίχνος ντροπής, αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που δεν σέβονται τους «δικούς» τους νεκρούς (βλέπε: Ο πρόεδρος τους, Χριστόφια με τα σχόλια που έκανε για τον Ντενκτάς του οποίου η οργάνωση σκότωσε τους δικούς του Μισιαούλη και Καβάζογλου).
Άλλοι δε παριστάνουν ότι τον τιμούν, για να αδράξουν ψήφους,  και με δάκρυα στα μάτια, παριστάνοντας τους υπέρΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, θα τρέξουν να το "τιμήσουν" την ίδια ώρα που καθημερινά με τις πράξεις τους τον πουλάνε, μαζί με ολόκληρο το Κυπριακό λαό, με τις προδοτικές συμφωνίες για τάχα λύση, και την δήθεν επανένωση.

Λίγοι είναι αυτοί που τον τιμούν πραγματικά, με τις πράξεις τους, και τον καθημερινό τους αγώνα. Λίγοι συνεχίζουν να παλεύουν για τα πιστεύω του, για μια Κύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αν συμμερίζεστε τα όσα λέμε. Αν μπουχτίσατε από το ξενόδουλο πολιτικό μας κατεστημένο. Αν βαρεθήκατε να ακούτε για λύση ομοσπονδίας, και να την παρουσιάζουν ως την καλύτερη μας επιλογή. Αν θέλετε επιτέλους να υπάρξει μια περήφανη Εθνική πολιτική, που να διεκδικεί τα νόμιμα δίκαια μας. Αν θέλετε και εσείς μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική.

Τότε έχετε και εσείς μια θέση στις γραμμές μας. Για να περάσουμε ακόμα ποιο δυνατά το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτός ο τόπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ, και όποιος διαβουλεύεται το μέλλον μας με βάση τα δικά του συμφέροντα λογαριάζει λάθος.

Η τελευταία πηγή αντίστασης στα ύπουλα σχέδια τους είμαστε ΕΜΕΙΣ. Το τελευταίο και ίσως το μοναδικό τους εμπόδιο. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να βροντοφωνάξουμε πως τούτη η γη είναι Ελληνική και πως ο λαός αυτός δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Έναρξη:
Κυκλικός κόμβος Αγίου Νικολάου, Λεμεσός
(Χώρος στάθμευσης "Πιλακούτα")
8:15 π.μ. (Κυριακή, 29/01)

Προσυγκέντρωση
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
πολιτικά γραφεία
ώρα: 7 π.μ.

ΛΑΡΝΑΚΑ
Λύκειο Αγ. Γεωργίου
ώρα: 7:15 π.μ.
ΠΑΦΟΣ
πολιτικά γραφεία
ώρα: 7 π.μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις