Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ομιλία στην πορεία κατά της ανεργίας και της Λαθρομετανάστευσης

Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον άλλο για να τον ελευθερώσει.

Όταν κάποιοι αποφασίζουν χωρίς εμάς, τότε εμείς δεν αφηνόμαστε στη μοίρα μας, αλλά αντιστεκόμαστε

Απόψε συναγωνιστές πορευτήκαμε για ακόμα μια φορά στους δρόμους της Λεμεσού για να δείξουμε ξανά ότι εμείς δεν διστάζουμε να αντιστεκόμαστε σε αυτά που οι υπηρέτες των ξένων κέντρων αποφάσεων προσπαθούν να μας επιβάλουν. Με τις παρούσες συνθήκες είναι σίγουρο πλέον ότι, δεν μιλάμε για ενεργεία αλλά για αντικατάσταση! Δεν μιλάμε για ανέχεια αλλά συνένοχη!

Όλοι αυτοί οι εκλεγόμενοι εντεταλμένοι διακομιστές ενός ανέντιμου πλέον πολίτικου κατεστημένου, έχουν ήδη ετοιμάσει τον δρόμο για περισσότερη υποδούλωση και συμβιβασμό, για περισσότερη υποβάθμιση και αποδιεθνοποίηση της πατρίδας μας και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, είτε εκούσια παίζουν το παιχνίδι τους είτε είναι εθελόδουλα ραγιάδες και υποτακτικοί σε ένα νέο κατεστημένο που φαίνεται να υφίσταται με την συμμέτοχη όλων αυτών που ψηφιστήκαν από των ίδιο το λαό για να υπερασπίζονται τα δίκαια και τις πεποιθήσεις του, ενώ διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι συμμετέχουν με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους.

Εμείς όμως για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε εδώ απόψε, υπερασπιζόμενοι τον συμπατριώτη μας που έχασε την δουλεία του από κάποιο «φθηνό» ξένο. Eίμαστε εδώ υπερασπιζόμενοι το δίκιο και την αλήθεια για όλους τους συμπατριώτες μας, οι όποιοι σήμερα υποφέρουν αυτοί και οι οικογένειες τους από τις δήθεν κοινωνικές πολιτικές αποφάσεις αυτών που τάχθηκαν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του με το αζημίωτο βεβαία αφού οι μισθοί τους και μονό είναι αρκετοί για να θρέψουν χιλιάδες στόματα ανέργων συμπατριωτών μας και δεν μιλώ μονό για την παρούσα κυβέρνηση αλλά έσχατος και για τα πολιτικά κόμματα τα όποια λόγο ιδιοτελών συμφερόντων επιχορηγήσεων και μισθών που λαμβάνουν από το ίδιο το κράτος το οποίο υποτίθεται ότι είναι το ταμείο του λαού, έχουν οικειοθελώς γίνει συνένοχοι στην πολιτική του συμφέροντος και της ανήθικης διαχείρισης των κρατούντων. Εμείς λοιπόν οι εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από τα παραπάνω και τον διαμοιρασμό των λάφυρων τους!

Βρισκόμαστε στο δρόμο γιατί είμαστε οι μονή ανιδιοτελής φωνή που ορθώνει το ανάστημα της εναντία στο κυπριακό κατεστημένο τα τελευταία χρόνια! Είμαστε αυτοί που μπορούν ακόμα να υψώνουν το χέρι και να ορκίζονται για νέους αγώνες και νέες θυσίες. Αυτοί που δεν διστάζουν να τα βάλουν με όλους με μονό ανάχωμα την αγνή ανιδιοτελή πιστή για καλύτερες μέρες στην ελληνική πατρίδα μας! Με πλήρη επίγνωση του ότι γνωρίζουμε όλοι μας ότι οι αγώνες και οι θυσίες χρειάζονται σθένος- πίστη και επίμονη.

Συγκεντρωμένοι λοιπόν άδω απόψε στέλνουμε ακόμα μια φορά το μήνυμα σε όλους τους συμπατριώτες μας ότι είμαστε εδώ ζωντανοί και ακμαίοι για να τους συμπαρασταθούμε.

Διαμηνύοντας τους ότι το έλα είναι ο στρατώνας οπού μπορούν να βρουν τις πραγματικές άξιες και έννοιες για να πολεμήσουν την λήθη, την συνένοχη και την υποταγή, εμείς οι ανυπότακτοι εθνικιστές έχουμε χώρο μονό για εκείνους που έχουν ακόμα το θάρρος και το ψυχικό σθένος να αντισταθούν και να πολεμήσουν την αδικία την σήψη και την διαφθορά που επικρατεί γύρω μας. Όσοι ζωντανοί λοιπόν!

Πέτρος Κουντουρέσιης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Δημοφιλείς αναρτήσεις