Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Ένας ανανικός Εφιάλτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Κύπρου

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ  θέλει να μας λανσάρει «λύση» στη βάση του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν! Πρόκειται για έναν «δεξιό» Χριστόφια και ακόμα χειρότερο και πιο επικίνδυνο, γιατί το κόμμα του απευθύνεται και σε εθνικόφρονες. Και αποδεικνύεται, ότι κάποιοι, με εθνομηδενιστικές προσεγγίσεις στο Κυπριακό, δεν βάζουν μυαλό, παρά το ηχηρό ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν! Χθες, ο Νίκος Αναστασιάδης επανεκλέχθηκε...
Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και βλέποντας τη φθορά του (στην ουσία) ομοϊδεάτη του Δημήτρη Χριστόφια, θεώρησε πως αποτελεί γι' αυτόν ευκαιρία πρώτης τάξεως, ώστε να αναρριχηθεί στην Προεδρία. Και εξήγγειλε την πρόθεσή του να κατεβεί υποψήφιος για την προεδρία, στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2013. Φυσικά, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, δημιουργεί «θέματα» για τον ΔΗΣΥ, καθώς θα δυσχεράνει πολύ τη σύναψη συμμαχιών με το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, αν και ο Νίκος Αναστασιάδης, για να προλάβει αυτή την κριτική, τόνισε ότι δεν θα κάνει πίσω στο όνομα της συνεργασίας με άλλες δυνάμεις. Όμως, αυτό είναι το ελάχιστο, μιας και τυχόν εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στο προεδρικό αξίωμα, θα αποτελέσει απαρχή μεγάλων δεινών για την Κύπρο.
Και μπορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Τάσος Μητσόπουλος, να τόνισε ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ, όμως αυτό αποτελεί προπέτασμα καπνού. Αυτά, έχουν ήδη προαποφασιστεί.
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις