Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΓΗΡΙΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.


Έρχεται η ώρα μας;
Η αρχή των πολύνεκρων δολοφονικών επιθέσεων από φανατικούς ισλαμιστές κατά Χριστιανών στην Νιγηρία, έγινε τα Χριστούγεννα. Χθες, είχαμε τη συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Γκόμπε της βορειοανατολικής Νιγηρίας, ένοπλοι εισέβαλαν σε χριστιανική εκκλησία κατά τη διάρκεια λειτουργίας και άνοιξαν πυρ κατά των πιστών, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν έξι απ’ αυτούς και να τραυματίσουν δέκα.

Το γεγονός αυτό, το οποίο επαναλαμβάνεται συχνά, φανερώνει ότι οι δυτικές αρχές περί «ανεξιθρησκείας», «ανοχής του διαφορετικού» κ.λπ., είναι κενό γράμμα για τους τρελούς του Αλλάχ, που μπορεί να γκρινιάζουν για «δικαιώματα» κ.λπ. όταν είναι λίγοι, αλλά όταν έχουν τη δύναμη δεν ανέχονται κανέναν μη ομόθρησκό τους.
Το γράφουμε αυτό γιατί τώρα στην Ελλάδα ζει άγνωστος αριθμός μουσουλμάνων (λαθρομεταναστών), που συνεχώς διαμαρτύρονται για… καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Όμως, με το ρυθμό που μας έρχονται καθημερινά, κάποια στιγμή θα γίνουν πολλοί και ίσως τότε δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αλά Νιγηρία. Και ο νοών νοείτο…

Δημοφιλείς αναρτήσεις