Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Τουρκικός όμιλος υγείας πραγματοποιεί συνέδριο στην Κομοτηνή

Εξειδικευμένοι και διακεκριμένοι γιατροί των νοσοκομείων Ατζιμπαντέμ θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα θέματα που αφορούν την υγεία και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.

Τα νοσοκομεία Ατζιμπαντέμ, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πρώτους οργανισμούς υγείας στην Τουρκία, θα πραγματοποιήσουν στο ξενοδοχείο Chris & Eve, στην Κομοτηνή, ένα συνέδριο με θέμα την υγεία στο οποίο θα πάρουν μέρος διακεκριμένοι καθηγητές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το τουρκόφωνο περιοδικό Αζινλίκτσα.  Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από τα Νοσοκομεία Ατζιμπαντέμ, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στην εκδήλωση που διοργανώνεται για τον πληθυσμό της Δυτικής Θράκης, 5 εξειδικευμένοι και διακεκριμένοι γιατροί των Νοσοκομείων Ατζιμπαντέμ θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα θέματα που αφορούν την υγεία και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού. Η είσοδος στο πάνελ είναι δωρεάν». Το πάνελ που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, θα αρχίσει στις 17:00.


Κατά την διάρκεια του πάνελ 5 διαφορετικοί ειδικοί γιατροί θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.

Ο πρώτος ομιλητής του πάνελ Καθηγητής Δρ. Ταϊφούν Μπαγίς, Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Νοσοκομείο Ατζιμπαντέμ στο Καντίκοϊ, θα ενημερώσει το κοινό για τη γυναικεία και την αντρική υγεία, την αναπαραγωγική υγεία και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ενώ, ο Καθηγητής Δρ. Αλιχάν Γκιουρκάν, Πρόεδρος του Τμήματος Μεταμόσχευσης του International Hospital και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δρ. Ουλκέμ Γιακούπογλου, ειδικός Νεφρολόγος, θα απαντήσουν τις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την νεφρολογική υγεία, τις περιπτώσεις που απαιτούν μεταμόσχευση νεφρού και την ζωή μετά την μεταμόσχευση νεφρού. 


Στο δεύτερο μέρος του πάνελ, η Καθηγήτρια Δρ. Οζλέμ Ερ, Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου Ατζιμπαντέμ στο Μάσλακ, θα δώσει πληροφορίες σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τις μεθόδους θεραπείας του. Ο τελευταίος ομιλητής του πάνελ Καθηγητής Δρ. Σελτσούκ Πέκερ, Πρόεδρος του Τμήματος Gamma Knife του Νοσοκομείου Ατζιμπαντέμ στην Κόζγιαταγι, θα ενημερώσει τον κοινό για τη διάγνωση των εγκεφαλικών όγκων και τις πιο αναπτυγμένες μεθοδολογίες θεραπείας τους. Στο τέλος του πάνελ θα ακολουθήσει κοκτέιλ για τους ομιλητές. Το κοκτέιλ θα είναι ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις