Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας-κυβέρνησης Χριστόφια, Μιχάλης Κατσουνοτός, θεώρησε ότι πρέπει να αναφέρει ως ενοχοποιητικά στοιχειά τα φυλλάδια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που βρεθήκαν στην κατοχή του συλληφθέντα ανθυπίλαρχου.
Από πότε φυλλάδια νόμιμου πολίτικου κόμματος συντελούν ποινικό αδίκημα ή ενοχοποιητικό στοιχειό κύριε Κατσουνοτέ; Για άλλη μια φορά βλέπουμε την λάσπη να προέρχεται από τους υπερασπιστές της έννομης τάξης και του συντάγματος, αυτούς που έπρεπε να προστατεύουν τον πολίτη και το δικαίωμα αυτού στην ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων.  
Η συντονισμένη προσπάθεια κυβέρνησης και αστυνομίας (αν πλέον τα δύο διαφέρουν) να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι πλέον οφθαλμοφανής. Η διαλεύκανση της υπόθεσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  ολίγον τους ενδιαφέρει. Μόνο μέλημα τους, είναι η εξαφάνιση της μόνης αγνής και ανιδιοτελής φωνής στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) περνάει για ακόμη μια φορά από τις συμπληγάδες του κόκκινου φασισμού που θα το βρουν  εξερχόμενο από αυτές νικηφόρο και ακόμα πιο δυνατό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις