Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Καλές γιορτές σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Χριστούγεννα, μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς. Μέρες οικογενειακής ζεστασιάς. Τα σπίτια γεμάτα χαρά, το γλεντάνε όλοι γύρω από το πλούσιο γιορτινό τραπέζι. Όλοι; Δυστυχώς, όχι. Κάποιοι είναι στην πόρτα, με το βλέμμα καρφωμένο στον απέραντο ορίζοντα περιμένοντας τον γιο, τον φίλο, τον πατέρα να γυρίσει στο σπίτι από εκείνο το πικρό Σάββατο, 37 χρόνια πριν. Σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα από τότε, με την φλόγα της ελπίδας να είναι ακόμα αναμμένη και δυνατή για να σβήσει μόνο από το φύσημα του αγνοούμενο, από το φύσημα του αέρα της ελευθερίας. Άλλοι συμπατριώτες μας, το γλεντάνε και αυτοί έχοντας όμως γεμίσει ακόμα ένα πιάτο. Το πιάτο του νεκρού συγγενή τους, που έφυγε από τις ανευθυνότητες των κυβερνώντων. Το νοιώθουν, το ξέρουν ότι ο δικός τους άνθρωπος είναι δίπλα τους, γιορτάζει και αυτός την γέννηση του Κυρίου και τους προσέχει.  
Φέτος, έχουμε σε μεγάλο βαθμό πολλούς πεινασμένους. Πολλοί Έλληνες δεν θα κάνουν Χριστούγεννα γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Άλλοι θα κάνουν σε μια δουλειά στην προσπάθεια να βγάλουν το ευ ζην, άλλοι σε χειρότερη μοίρα θα τα κάνουν, στην καλύτερη περίπτωση, με ένα πιάτο φαΐ γιατί οι πολιτικάντηδες αποφάσισαν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, το πνεύμα της αδελφοσύνης, της αλληλεγγύης, της θαλπωρής ας μας φωτίσει όλους. Οι συμπατριώτες μας μας χρειάζονται και εμείς έχουμε ιερό καθήκον να τους βοηθήσουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά για την αναγέννηση του Ελληνισμού, για την απελευθέρωση από τον εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό. Ο νέος ο χρόνος να μας φέρει απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων αλλά και την απελευθέρωση του Έθνους από τους πολιτικάντηδες και λοιπούς προδότες.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις