Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχία του ΕΛΑΜ στις δημοτικές εκλογές

Με μεγάλη επιτυχία για το κίνημα μας, έγιναν οι δημοτικές εκλογές που μόλις μας πέρασαν καθώς πήραμε πολύ καλά ποσοστά, στους δύο τόπους όπου είχαμε υποψηφίους, και πιο συγκεκριμένα στην Λετύμπου της Πάφου, και στον Ύψωνα της Λεμεσού.

Στην Λετύμπου της επαρχίας Πάφου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάφερε να εκλέξει μέλος του κοινοτικού συμβουλίου τον Πανίκκο Ζαχαρία, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, παίρνοντας το ποσοστό της τάξης του 16,25%.


Στον Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αξιοσέβαστο ποσοστό της τάξης του 3,72% με 147 ψήφους, εξασφαλίζοντας έτσι την 5 θέση, αφήνοντας πίσω του το ΕΥΡΩ.ΚΟ.

Τα αποτελέσματα κρίνονται άκρως ικανοποιητικά, καθώς φαίνεται η ανταπόκριση του κόσμου προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός, παρ’ όλη την πολεμική που δέχεται το κίνημα μας από όλους, που μοναδικό σκοπό έχουν να δαιμονοποιήσουν το κίνημα μας, καθώς πίσω από όλα τα κακά προσπαθούν να παρουσιάζουν πάντα ότι βρίσκεται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Η δυναμική που αναπτύσσει το κίνημα μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί στο δύσκολο μέλλον που μας έρχεται, για να ανταπεξέλθουμε  μέσα από τις όποιες συμπληγάδες μας επιφυλάσσει το μέλλον για να βγούμε νικητές, έτοιμοι για νέες μάχες με μοναδικό γνώμονα το καλό της πατρίδας μας και κατ' επέκταση του Ελληνισμού. 

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις