Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Από Έλληνες σε Έλληνες: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους δυσκολότερους για πολλές ελληνικές οικογένειες. Η κυβέρνηση στην Ελλάδα φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει οικονομικά όλο και περισσότερους Έλληνες. Με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς επιβολής οικονομικών μέτρων, σύντομα οι άνεργοι Έλληνες θα είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους.  
Το τελευταίο διάστημα ακούμε για  αξιοπρεπείς ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια, μαθαίνουμε για παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία, τα συσσίτια εκκλησίας, δήμων και διαφόρων φορέων δεν επαρκούν πια για να καλύψουν την ζήτηση ενός πιάτου φαγητού από Έλληνες (μιας που οι αλλοδαποί πιάνουν και εκεί τις περισσότερες θέσεις), οι άστεγοι πληθαίνουν ακόμη και στις επαρχιακές πόλεις, η απόγνωση κυριεύει τον λαό μας και οι αυτοκτονίες αυξάνουν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Έτσι λοιπόν σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θελήσαμε να αποδείξουμε και έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους ομοεθνείς μας. Ως Έλληνες θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση μας να συνδράμουμε όσο περισσότερο μπορούμε στη στήριξη των Ελλαδίτων αδελφών μας. Ειδικά τις ημέρες αυτές της αγάπης, είναι ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη αλληλεγγύης.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό, και στα τοπικά γραφεία μας μαζεύτηκε αρκετό υλικό, αφού πολλοί συναγωνιστές έφεραν ότι μπορούσαν, από τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ρουχισμού και πολλά άλλα.

Βεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι ομοεθνείς μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. Εμείς απαιτούμε: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφού οι αλλοδαποί είδη απολαμβάνουν τεράστιων «θετικών διακρίσεων» από κράτος και ΜΚΟ εις βάρος των Ελλήνων.

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις