Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ

Για μια ακόμη φορά νικητής των εκλογών η μεγάλη αποχή, ένας στούς τρεις  ψηφοφόρους επέλεξε αποχή από τις εκλογές, πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, που δυστυχώς, οι  ηγέτες των κομμάτων  και πολιτικοί που βρίσκονται εντός της βουλής  και οι  κυβερνώντες,  αρνούνται να  πάρουν  το μήνυμα της  κριτικής του Λαού  και το πάθημα τους δεν τους έγινε ακόμη μάθημα παρ’όλες τις δηλώσεις τους κατά περιόδους να πείσουν  τον κόσμο ότι πρέπει να ψηφίσουν, εντούτοις δεν τα κατάφεραν.

Γιατί όμως;  Μεγάλο το ερωτηματικό.

Τι άλλαξε στη πορεία των τεσσάρων ετών για να μπορέσουν να πείσουν οι κυβερνώντες και τα ‘‘δήθεν’’ αντιπολιτευόμενα κόμματα; Τίποτε.  

Κύριοι, ο Θεός Αγαπά τον κλέφτη, όμως Αγαπά και τον νοικοκύρη!
Οφείλουμε  να  έχουμε  την υποχρέωση,  σαν Λαός  και  την τόλμη και την υπομονή να τους θυμίζουμε  τα συνεχή  θεληματικά  λάθη  των τελευταίων τεσσάρων ετών, γιατί αυτές οι 175.000 ψηφοφόροι τούς απαξίωσαν.

Εγινε μήπως καμιά στροφή στο Κυπριακό;  Δυστυχώς όχι

Μήπως εμειώθη το ποσοστό των ανέργων;  Δυστυχώς οχι.

Μήπως αναβαθμίσθηκαν τα νοσοκομεία μας; Δυστυχώς οχι.

Mήπως ο κ. Χριστόφιας ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του Μαρί; Δυστυχώς οχι.

Μήπως  η κυβέρνηση,  έκανε  κάτι  για  να  διώξει  τους   καλοπληρωμένους κουβαλητούς ή τούς παράνομους εργάτες, παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες ούτως ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις για τους  Ελληνοκύπριους; Δυστυχώς όχι.

Μήπως η κυβέρνηση έδωσε κριτήρια στους νέους μας για επαγγελματική αποκατάσταση;  Δυστυχώς όχι.


Μήπως  κυβέρνηση και “αντιπολιτευόμενα κόμματα” ενδιαφέρθηκαν να  αγγίξουν ή...να λύσουν το πρόβλημα  των χαμηλοσυνταξιούχων  που δεινοπαθούν να επιβιώσουν  που  εργάσθηκαν σκληρά για σαρανταπέντε ολόκληρα χρόνια; Δυστυχώς όχι.
  
Αυτοί είναι κύριοι... οι κύριοι λόγοι της αποχής.

Το μεγάλο ερώτημα και στοίχημα και απευθύνομαι στους Ελληνες της Κύπρου  είναι,  ποίος  Πολιτικός  Ανδρας  μη  στέλεχος  κόμματος   θα μπορέσει να επαναφέρει τη  Κύπρο μας στο επίπεδο που ήταν πριν από τέσσερα χρόνια που υπήρχε ευημερία και Πατριωτισμός;

Θα δούμε καλύτερες μέρες ή θα αναζητήσουμε νέες Πατρίδες για ένα καλύτερο μέλλον; Iδωμεν και ο Παντοδύναμος Θεός να βάλει το χέρι ΤΟΥ

Με Εκτίμηση
Αριστος Κακουλής

Δημοφιλείς αναρτήσεις