Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Τρομοκρατική "στοχοποίηση" ελληνοκυπρίων από την τουρκική ΜΙΤ

Στοχοποίηση κυπριακών αντικατοχικών οργανώσεων από την ΜΙΤ μέσω της «κυβέρνησης» των κατεχομένων, αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκο"κυπριακής" εφημερίδας Kibris. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους δημοσίευσε την απόφαση του΄"υπουργικού συμβουλίου" των κατεχομένων όπου κατονομάζει συγκεκριμένες οργανώσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ως «παράνομες τρομοκρατικές» και απαγορεύει τη δραστηριοποίησή τους στα κατεχόμενα. 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kibris, πρόκειται για 10 οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι το ΡΚΚ/ΚΟΝGRΑ-GΕL, την ΗΙΖΒULLΑΗ, το DΗΚΡ-C, το ΙΒDΑ-C, την ΕLΚΑΙDΕ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Ε.ΛΑ.Μ. (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο), τις Μαύρες Ταξιαρχίες (τουρκική οργάνωση) κ.α.. 

Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται όπως φαίνεται η Κυπριακή Εθνικιστική οργάνωση, το Ε.ΛΑ.Μ. (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο), και η αντίστοιχη της Εθνικιστική Ελλαδίτικη οργάνωση Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ε.ΛΑ.Μ έχει μετεξελιχτεί σε πολιτικό φορέα και συμμετείχε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο όπου βρέθηκε πολύ κοντά στο να κερδίσει μία βουλευτική έδρα, ενώ αποτελεί την πιο δραστήρια αντικατοχική - αντιτουρκική οργάνωση της Κύπρου με συνεχή παρουσία μέσω συνεδριών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι ολοφάνερο μετά την εξέλιξη αυτή ότι τα πραγματικά αφεντικά στα κατεχόμενα (δυνάμεις ασφάλεια ψευδοκράτους και ΜΙΤ) στοχοποιούν ή στην καλύτερη περίπτωση προειδοποιούν για πρώτη φορά τα ελληνοκυπριακά αντικατοχικά κινήματα, χωρίς βεβαίως να περιμένουμε καμία αντίδραση από την κυβέρνηση Χριστόφια.

Αναμένεται πάντως η όποια αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης προς κάλυψη και προστασία Κυπρίων πολιτών οι οποίοι στοχοποιούνται πλέον καθαρά από το τουρκικό παρακράτος. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις