Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Το Ε.ΛΑ.Μ. δίπλα στα παιδιά

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) επισκέφτηκε σήμερα το Μακάριο νοσοκομείο, για να προσφέρει με τον τρόπο του λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, πολλά παιδιά βρίσκονται μακρυά από το σπίτι τους και το κλίμα των ημερών. Τα μέλη μας προσπάθησαν να προσφέρουν λίγο χαμόγελο στα παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο και που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. Το πνεύμα άλλωστε των ημερών είναι τέτοιο που προωθεί την ηθική στήριξη αυτών των παιδιών που νοσηλεύονται, εφόσον τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη  τους γιορτή.

Κυριότερο όφελος της σημερινή μέρας ήταν το μεγάλο χαμόγελο που προσφέραμε σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους που μας υποδέχονταν με ιδιαίτερη θέρμη και χαρά. Άλλοι δε, μας απηύθυναν τα συγχαρητήρια τους και για την σημερινή μας κίνηση, αλλά και γενικά για τον αντιομοσπονδιακό αγώνα που διεξάγουμε ενάντια σε όλους, και μας ευχήθηκαν και αυτοί με την σειρά τους καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα μας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις