Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου - Εκδικητικές συλλήψεις

Κυνηγητό μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) άνευ λόγου και αιτίας, εξαπέλυσε η αστυνομία, και το παρακράτος Χριστόφια με μοναδικό σκοπό να πλήξουν το κίνημα μας, και την μεγάλη δυναμική που απέκτησε τον τελευταίο καιρό στον απλό κόσμο.

Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκδίδει παράτυπα εντάλματα, με εντολές από το προεδρικό, ενώ έχει στην κατοχή της αθωωτικές μαρτυρίες που αποδεικνύουν ότι  τα άτομα που συλλαμβάνει , δεν έχουν καμία ανάμιξη με το περιστατικό, και μαρτυρίες που δείχνουν ότι βρίσκονταν σε άλλο τόπο, την ώρα του επεισοδίου.
Τα άτομα συλλαμβάνονται επειδή το  μοναδικό τους αδίκημα που έχουν διαπράξει είναι να διαδηλώσουν εναντίων του προέδρου Χριστόφια στο προεδρικό, στις μαζικές διαμαρτυρίες για το έγκλημα στην ναυτική βάση του Μαρί. Οι συλλήψεις αυτές είναι καθαρά εκδικητικές, με την πρόφαση της δήθεν συμμετοχής τους στα επεισόδια του πανεπιστημίου Λευκωσίας (Inter College), και οδηγούνται στα κρατητήρια χωρίς καμιά μαρτυρία εναντίων τους.

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος, με ένα πόρισμα εναντίων του να τον βαραίνει, για εγκληματική αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο 13 ατόμων, διατάσει και προαποφασίζει την καταδίκη μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και οποιουδήποτε θεωρεί ότι στρέφεται εναντίων του.

Το μοναδικό πρόβλημα σε αυτό τον τόπο για τους κυβερνώντες και λοιπούς πολιτικάντηδες, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), γι αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το πλήξουν, φτιάχνοντας ψευδείς ιστορίες ότι πίσω από κάθε περίεργο που συμβαίνει σε αυτό τον τόπο είναι το κίνημα μας.

Διαβεβαιώνουμε τους πάντες πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, είτε το θέλει το προεδρικό, είτε όχι.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις