Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ

Σε προχθεσινές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο κ. Χριστόφιας ήταν πολύ φειδωλός, και πολύ προσεκτικός,  όσον  αφορά  για την αποτυχία των συνομιλιών για το περιουσιακό, μετά τη συνάντηση με τον κ. Ερογλου, και συνεχίζοντας είπε ότι οι προσπάθειες από ε/κ  πλευράς συνεχίζονται και ότι η  τ/"κ"  πλευρά  δεν έχει  ανταποκριθεί σε αποφάσεις που λήφθηκαν στη πρόσφατη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ. Ερωτηθείς πως πήγε η συνάντηση, ο κ. Χριστόφιας απάντησε... άσχημα.  
Συζητήσαμε για το περιουσιακό. Δεν υπάρχει τίποτε. Η συνάντηση κατέληξε σε αποτυχία και πρέπει να το πούμε στον κόσμο.  Δυστυχώς αυτή είναι και η διαπίστωση των Ηνωμένων Εθνών την οποία θα κάνει και ο κ. Ντάου νερ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, τι σημαίνει αυτό για τη περαιτέρω πορεία των συνομιλιών, ο πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι σημαίνει ότι συνεχίζουμε μέχρι το green tree και ότι προσπαθούμε.

Επίσης ερωτηθείς εάν έγινε η διασύνδεση του κεφαλαίου με το εδαφικό, ο κ.  Χριστόφιας απάντησε ότι γίνεται από εμάς συνεχώς και δεν υπάρχει ανταπό κριση από την τ/κ πλευρά.

Οσο αφορά τα όσα ακούονται περί διεθνούς διάσκεψης από την Νέα Υόρκη και από Βρετανικής πλευράς στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Συνεχίζοντας  είπε,  όταν  θα  εκδοθεί  το ψήφισμα,  δεν  θα δούμε αυτά που  ακούμε από τους Βρετανούς.   Εχουμε  κάνει  τα αναγκαία  διαβήματα μέχρι στον κ. Κάμερον έχουμε φθάσει.   Πιστεύω είπε, το  ψήφισμα είναι καλό και θα ανταποκρίνεται στη Δικαιοσύνη.

Ο ψευδοπροθυπουργός του ψευδοκράτους  Ερογλου βλέποντας  διαχρονικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι έπαιρνε συνεχώς δώρα, τώρα μας το παίζει σκληρός και αδυσώπητος για να πάρει και άλλα δώρα,  εφ’ όσον η δική  μας διαπραγματευτική  ομάδα πρόσφερε.... απλόχερα...  και  έχοντας συμμάχους τις ηγεσίες του ΑΚΕΛ, του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ, και του ΕΥΡΩΚΟ παρ’ όλες τις φωνές και διαμαρτυρίες του Κυπριακού Λαού ως συνόλου και τις τελευταίας φωνής αντίστασης αυτή την στιγμή, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι, ο πρόεδρος  Χριστόφιας  συνεχίζει  να  είναι πάρα πολύ φειδωλός στις δηλώσεις του, αντί να ανοίξει τα χαρτιά του  ενώ πιον του Ελληνικού Κυπριακού Λαού και να μας ενημερώσει πλήρως το  τι   διεμείφθη στις συνομιλίες περί του Κεφαλαίου ΕΔΑΦΙΚΟ και ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ.  Εχουμε μεγάλη ανάγκη  να μάθουμε  κ. Χριστόφια, και ανησυχούμε.

Τους πολιτικούς  αρχηγούς  θα  τους  ενημερώσετε  σίγουρα,   αλλά   όμως ο κόσμος  όπως καλά γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ εμπιστευόμαστε τους πολιτικούς πλέον, για παράδειγμα δείτε τις  πρόσφατες  βουλευτικές εκλογές στο ποσοστό αποχής άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, 125.000

Η Μεγάλη πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού Πρόεδρε είμαστε εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής  Ομοσπονδίας, θα σας το λέμε και να το ξαναλέμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν πλήρη ενημέρωση για το Κυπριακό στη ΒΑΣΗ του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!  Αυτό σημαίνει  διαφάνεια, αν είναι σωστοί  οι χειρισμοί σας,  εμείς θα το κρίνουμε. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.


Με Εκτίμηση
Α. Κακουλής

Δημοφιλείς αναρτήσεις