Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία Μ.Γιλμάζ: "Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για ... αντίποινα"!Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ.

Σύμφωνα με τον Γιλμάζ, παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, χρηματοδοτούσε, με τα μυστικά κονδύλια του κράτους, δολοφονίες Κούρδων, πραξικοπήματα στο Αζερμπαϊτζάν και κυρίως εμπρησμούς ελληνικών δασών!


Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Οι θεωρίες συνομωσίας για τις μεγάλες φωτιές στη Σάμο, την Πεντέλη και αλλού, τελικά επιβεβαιώνονται δια στόματος Τούρκου πρωθυπουργού.

Είναι η πρώτη φορά που Τούρκος πρωθυπουργός «καρφώνει» δημοσίως έναν άλλον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της  εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:

“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν  τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν,  Ετσεβίτ και  Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!

Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου;
Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…

Κοινώς ο τούρκος πρωθυπουργός ομολογεί πως υπάρχουν μυστικά κονδύλια που διατίθενται, προφανώς μέσω πρακτόρων που είναι εντός των Ελληνικών εδαφών, για να καίγονται δάση! Τώρα το αν οι πράκτορες είναι μόνο τούρκοι ή αν επιστρατεύονται και άλλες εθνικότητες που διατηρούν άριστες σχέσεις με την τουρκία, όπως αλβανοί ή σκοπιανοί, είναι κάτι που αξίζει διερεύνησης, αν και είναι σχετικώς προφανής η απάντηση. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ, φυσικά, ούτε έχει απαντήσει στην εν λόγω συνέντευξη, ούτε πρόκειται, όπως είναι η προσφιλής τακτική του, που ενθυμίζει χρυσόψαρο…


Τώρα όσο αφορά την Κύπρο, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού η πρόσβαση τους στις ελεύθερες περιοχές είναι κάτι περισσότερο από εφικτή, και την στιγμή που εκατοντάδες τουρκο"κύπριοι" μεταβαίνουν καθημερινά από τα κατεχόμενα στις περιοχές που ελέγχονται από την Κυπριακή "δημοκρατία". Είναι καιρός να αφυπνιστούμε, και να λάβουμε μέτρα πριν γίνει το κακό, με πρώτο και καλύτερο μέτρο αυτό του ΑΜΕΣΟΥ κλεισίματος των οδοφραγμάτων, που από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διατρανώνει καθημερινά.


Θυμηθείτε επίσης παλαιότερες μας σχετικές αναφορές:

Δημοφιλείς αναρτήσεις