Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

ME… ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Προσπαθεί διακαώς το καθεστώς Χριστόφια να στήσει ικανοποιητικά την υπόθεση – φιάσκο με την «επίθεση στο Πανεπιστήμιο». Με ανυπόστατες κατηγορίες και ανώνυμες «μαρτυρίες», χωρίς κανένα στοιχείο και με γνώμονα μόνο την ύπαρξη φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), προσπαθεί να δημιουργήσει εκ του μηδενός μία υπόθεση με καθαρά πολιτικό σκοπό.
 Ενδεικτική της καταστάσεως η αναφορά του δικαστηρίου, όπως την δημοσιεύει η εφημερίδα “ΣΗΜΕΡΙΝΗ”, σχετικά με το αίτημα της αστυνομίας για προσωποκράτηση τριών ατόμων, το οποίο και απέρριψε: «Το βασικότερο πρόβλημα του αιτήματος της αστυνομίας, δεν μπορεί να καταλήξει σε εύρημα. Ότι, δηλαδή, γι’ αυτά τα τρία άτομα υπάρχει μαρτυρία, που να τους συνδέει στην υπόθεση. Το δικαστήριο δεν ξέρει ποια είναι η μαρτυρία, αφού η Αστυνομία δεν θέλει ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα και το όνομα των προσώπων που κατέθεσαν. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο δεν ξέρει τι λένε αυτές οι μαρτυρίες, για να είναι σε θέση να τις αξιολογήσει. Και ούτε γνωρίζει με ποιο συγκεκριμένο τρόπο συνδέονται τα τρία άτομα με το επεισόδιο»

Ο λόγος έναν 27χρονο, έναν 21χρονο και άλλον έναν 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά αφού όπως λέει ο ανακριτής της αστυνομίας γι’ αυτόν «προέκυψε μια νέα μαρτυρία», ανώνυμη φυσικά. Συνολικά 11 άτομα έχουν συλληφθεί για αυτήν την εντελώς ανυπόστατη υπόθεση που σκοπό της έχει την τρομοκρατία και την επιβολή φρονήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις