Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Φέρνει φοιτήτρια για λύση του κυπριακού ο Ντάουνερ

Μια φοιτήτρια από τη Νότια Αυστραλία θα επισκεφθεί την Κύπρο τον ερχόμενο μήνα για να παρουσιάσει τις προτάσεις της για πιθανή λύση του Κυπριακού. Πρόκειται για την Κατριόνα Στάντφιλντ, την οποία θα συνοδεύει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της  Αυστραλίας και νυν ειδικός διαμεσολαβητής του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.


Ο κ. Ντάουνερ προσκάλεσε την 23χρονη Kατριόνα στην Κύπρο όταν διάβασε την  μεταπτυχιακή της εργασία πάνω στο Κυπριακό. Η φοιτήτρια του πανεπιστημίου της Αδελαΐδας,  που έκανε "πρακτική εργασία" στο γραφείο του κ. Ντάουνερ, προτείνει, μεταξύ άλλων και την συμμετοχή των Κυπρίων γυναικών στις διαπραγματευτικές συνομιλίες.

"Η μελέτη της Κατριόνα Στάντφιλντ ενδέχεται να αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΗΕ προσεγγίζει τη γενικότερη συμμετοχή των γυναικών στις διάφορες πρωτοβουλίες του" δήλωσε ο  κ. Ντάουνερ που πρόσθεσε: "Η μελέτη της είναι εξαιρετική", ανέφερε ο κ. Ντάουνερ που πρόσθεσε πως παράλληλα με την εξεύρεση λύσης θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και άλλα θέματα όπως η ισότητα των φύλων.

ΠΗΓΗ

Πιο κάτω ακολουθούν διάφορες δημοσιεύσεις που κάναμε πιο παλιά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, http://www.elamcy.com/, σχετικά με όλους που απεργάζονται το μέλλον αυτό του τόπου. Τρανταχτά στοιχεία που φανερώνουν το βρόμικο παιχνίδι των κομμάτων μας, και όλων όσων κρύβονται πίσω από αυτά

Τα στοιχεία αυτά δεν θα τα δείτε σε καμιά άλλη ιστοσελίδα, άλλου κόμματος, γιατί όλοι τους έχουν λερωμένη την φωλιά τους και έχουν μεγάλα συμφέρωντα από όλους αυτούς

Δέστε και ποιος πραγματικά είναι ο Αλεξάντερ Ντάουνερ και όλοι οι "συνάδελφοι" του, που με τόσο πάθος προσπαθούν να βρούν "λύση" στην Κύπρο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις