Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Η διεθνής αναγνώριση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  επιβεβαιώνεται κάθε μήνα με προσκλήσεις που λαμβάνει για συμμετοχή σε συνέδρια στο εξωτερικό.

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό θα λάβει χώρα στο Τίβολι που βρίσκεται στα περίχωρα της Ρώμης, αυτό το Σαββατοκυρίακο. Το εθνικιστικό κίνημα της Ιταλίας, Forza Nuova διοργανώνει το 2ο συνέδριο του, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή εθνικιστικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη και την Αργεντινή, μεταξύ αυτών και αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)! 
Τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που βρίσκονται είδη στο Τίβολι και θα μεταφέρουν στους Ευρωπαίους και Αργεντινούς συναγωνιστές την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ημικατεχόμενη πατρίδα μας, η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα εισβολής και κατοχής από έναν βάρβαρο ασιατικό λαό!

Παράλληλα στο συνέδριο θα ανταλλαγούν απόψεις για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί όπως η λαθρομετανάστευση, η οικονομική κρίση και τα κόλπα των τραπεζών, η υπογεννητικότητα κ.α.

Στην Ρώμη θα βρίσκονται αντιπροσωπείες από την Αργεντινή, την Αυστρία , την Γαλλία, την Ελλάδα (Χρυσή Αυγή), την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Ρουμανία, την Ισλανδία, την Ρωσία και την Ισπανία κ.α.!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ευρωπαίων Εθνικιστών στην πορεία που θα πρέπει να χαραχθεί έτσι ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και η διάδοση των Ιδεών μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι για άλλη μία φορά  στην πηγή των εξελίξεων. Ισότιμο μεταξύ των μεγάλων Ευρωπαϊκών Κινημάτων που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές που επηρεάζουν την κοινή γνώμη στις χώρες τους. Η σοβαρή  δουλειά που γίνεται από τα άξια στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), χωρίς πομπώδεις δηλώσεις και πάντα με χαμηλούς τόνους δημιουργεί τον σεβασμό των Ευρωπαίων συναγωνιστών αλλά και προκαλεί τον ενδιαφέρον τους για την ακρογωνιαία γεωγραφικά Ευρωπαϊκή, και πάνω από όλα Ελληνική γη.  

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις