Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

“ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: Η Χρυσή Αυγή στην Βουλή;”

Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος, να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή! 
Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατά πολύ υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια!

Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία, όπου η εγκληματικότητα και η ανεργία καλπάζουν και οι αναλυτές μιλούν για ποσοστά έκπληξη της Χρυσής Αυγής...


Η άνοδος του Εθνικισμού είναι ραγδαία σε όλη την Ευρώπη. Δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός και η Ελλάδα. Τα συνεχής καθημερινά προβλήματα, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού από τις αδέξιες πολιτικές των πολιτικάντηδων μας, έκαναν το απλό λαό να στρέψει την πλάτη του στο υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, και να έχει στραφεί πλέον προς το Εθνικισμό, αφού βλέπουν πως η μόνη λύση είναι μια πραγματικά Εθνική πολιτική που θα είναι βασισμένη στον λαό και στην ευημερία του, και όχι στις τσέπες των κεφαλαιοκρατών.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις