Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Τόνοι λάσπης από την Χαραυγή

Συνεχίζεται αφειδώς και ασύστολα η λασπολογία και συκοφάντηση του κινήματός μας από το φερέφωνο της κυβέρνησης Χαραυγή, η οποία απ’ότι φαίνεται αρέσκετε σε δημοσίευση μυθιστορημάτων, συνεχίζει να παραληρεί και να βλέπει φαντάσματα. Συγκεκριμένα η κ. Γκιούρωφ σε πρόσφατο άρθρο της αναφέρει δήθεν αδιάψευστα τεκμήρια που οδήγησαν σε συλλήψεις μελών του κινήματός μας, στοχοποιεί πρόσωπα και προϊδεάζει καταστάσεις (Βλέπε: "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" Η ΧΑΡΑΥΓΗ ). Επίσης, προσπαθεί να μας πείσει για μια αγγελικά πλασμένη αριστερά, αναφέρεται σε τρομοκρατία, αναρωτιέται για την ελευθερία της έκφρασης και παρελθοντολογεί με ιστορικές αναλήθειες κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου.

Ποια είναι λοιπόν τα αδιάψευστα τεκμήρια; Τα φυλλάδια ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, κράνη ‘’παρόμοιου τύπου’’ που υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ίδια στην αγορά, η αναγνώριση σωματότυπου και ο τρόπος βαδίσματος;;; Ποιον προσπαθούν να πείσουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προβοκάτσια εναντίον του κινήματός μας; Η δημοσιογραφική δεοντολογία της επιτρέπει να στοχοποιεί πρόσωπα; Και όσον αφορά την Εθνική Φρουρά, η κυβέρνηση την κατάντησε άοπλη, άσφαιρη και δίχως ίχνος αξιοπιστίας.

Όσο αφορά το φασισμό (όπως λέτε), ή ακόμη καλύτερα για να τα λέμε με το όνομα τους, η κομμουνιστική δικτατορία, ναι έχει χρώμα και είναι κόκκινο και κρύβεται στα γραφεία αυτών που τα πορτρέτα του Λένιν και του Στάλιν διακοσμούν σε περίοπτη θέση, αναπολώντας καθεστώτα που οδήγησαν στη φτώχεια και την ανέχεια όλη την Ανατολική Ευρώπη σφαγιάζοντας και εκτελώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτή είναι η αριστερά που δεν έχει σχέση με τρομοκρατικές επιθέσεις; Αυτή είναι η "δημοκρατία" της αριστεράς; Της ίδιας αριστεράς που στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ συνετάχθη με τους αποικιοκράτες και τους Τούρκους καταδίδοντας τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Της ίδιας αριστεράς, που το 1974 κρυβόταν σε πρεσβείες αντί να πολεμήσει. Και για να μιλήσουμε και για τα πρόσφατα γεγονότα, όπου μέλη του κόμματος σας, με ρόπαλα και κράνη, ανέκοψαν τους αγανακτισμένους πολίτες στο Κελάκι που διαμαρτύρονταν ειρηνικά. Ευτυχώς που κατά τα λεγόμενα σας, είσαστε αγγελικά πλασμένοι. Αυτά και άλλα πολλά, και ο νοών νοείτω ...

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν έχει μάσκα. Είναι ξεκάθαρο και σταθερό. Τη μάσκα την έβγαλε το κυβερνών κόμμα με τις συνεχείς και παράνομες συλλήψεις των εθνικιστών, όπως την 1η Απριλίου έξω από τα Φυλακισμένα μνήματα και στις 12 Ιουλίου έξω από το προεδρικό μετά την δολοφονική έκρηξη στο Μαρί. Αυτή είναι η "δημοκρατία" που υπερασπίζεται το ΑΚΕΛ;;; Η δημοκρατία όπου φυλακίζονται άτομα λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων.

Γνωρίζουμε κυρία Γκιούρωφ, πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό σας εμπόδιο για το ξεπούλημα της Κύπρου στην τουρκία και γι΄αυτό το στοχοποιείται πολιτικά εκφράζοντας τόσο μένος εναντίον του. Αυτό το λυσσαλέο κυνήγι μαγισσών το οποίο επιδίδεστε να ξέρετε πως δε μας τρομάζει. Αντίθετα μας πεισμώνει και μας δυναμώνει για να κάνουμε τον αγώνα μας πιο δυνατό. Καμιά κόκκινου χρώματος τρομοκρατία και δικτατορία δε θα σταθεί εμπόδιο για να διατηρήσουμε τη γη των προγόνων μας Ελληνική.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις