Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία της Μαρίας Ηρακλέους

Η σύζυγος του ήρωα ΕΠΥ Κελευστή Μιχάλη Ηρακλέους, Μαρία Ηρακλέους, μέσα από το Facebook δηλώνει πως στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και μας προσκαλεί, αν θέλουμε, να συμπαρασταθούμε και εμείς στην οικογένεια της. Το κάλεσμά της:

«ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Γ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΠΑΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΔΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 12 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙ..ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ Η ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΤΕ SHARE» Η ακούραστη Μαρία δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ζητά δικαίωση από το επάρατο εκείνο πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011, εκείνο το πρωινό που ο αγαπημένος της Μισιέλ δολοφονήθηκε από την ανευθυνότητα, την ευθυνοφοβία, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και τον έμπρακτο πολιτικό αντιμιλιταρισμό της κυβέρνησης Χριστόφια. Το πόρισμα Πολυβίου, τον οποίο διόρισε ο ίδιος ο Πρόεδρος, του καταλόγισε, μαζί με τους Παπακώστα-Κυπριανού-Παντελίδη, ξεκάθαρες ευθύνες.

Δεν θα ξεχαστεί το Μαρί, δεν θα ξεχαστούν οι νεκροί μας.

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε τον κόσμο, πέραν από οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα, να παρευρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του Μιχάλη Ηρακλέους, ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου 2011, στις 4:00μμ, έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Κάποιοι θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μόνοι, λόγο της ανικανότητας κάποιων που ευθύνονται για τον θάνατο 13 αθώων ψυχών, ενώ οι δολοφόνοι θα βρίσκονται στην ζεστασιά του σπιτιού τους με τις οικογένειες τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, φτάνει πια η κοροϊδία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις