Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε δύο λιμενοφύλακες και αφέθηκε ελεύθερος!!!

Προσπάθησαν να τον συλλάβουν κι εκείνος τους μαχαίρωσε. Ο λόγος για δύο άνδρες του Λιμενικού ηλικίας 24 και 25 χρόνων οι οποίοι έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη.


Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!Ωστόσο, κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες, όπως και σε έναν συνεργό του που εκμεταλλεύτηκε τη συμπλοκή για να… κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο ενός λιμενοφύλακα!

Στο σημείο έσπευσε ένας συνάδελφός τους, ο οποίος είδε τη σκηνή και, με την βοήθειά του, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Όμως, τη στιγμή που οι δύο τραυματίες παραλαμβάνονταν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο λιμενοφύλακας που τους βοήθησε αντιλήφθηκε έναν άλλο αλλοδαπό να έχει… τρυπώσει στο αυτοκίνητό του!

Και ο δεύτερος δράστης συνελήφθη και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.


Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Με μία απλή δηλαδή ομολογία ο αλλοδαπός κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος παρά το γεγονός ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε όργανα της τάξης.


Δημοφιλείς αναρτήσεις