Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Τίτλος τιμής: Πάρανομο το ΕΛΑΜ στα κατεχόμενα


Συμφώνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ (κλικ εδώ) το κίνημα μας είναι παράνομο στα κατεχόμενα. Με βάση απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» του ψευδοκράτους. Αυτό επιβεβαιώνει πώς οι μόνοι που αντιστέκονται στην Τουρκοποίηση του Νησιού μας είναι οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ( Ε.ΛΑ.Μ.), και το γεγονός αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Για εμάς αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί παρά μόνο σαν επιτυχία αφού ο εχθρός, μας θεωρεί σαν πρόβλημα του.

Η μέχρι τώρα αδιάλλακτη θέση μας στο θέμα του Κυπριακού προβλήματος, πως είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής και όχι απλά ένα δικοινοτικό πρόβλημα που, η αντιτουρκική μας δράση (με κυριότερα: πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους με μαζική παρουσία της νεολαίας, πορεία καταδίκης της εισβολής, και πολλά άλλα ...), το πείσμα και η πίστη μας στα ιδεώδη της φυλής μας και του Έθνους μας, καθώς δεν δεχόμαστε να πουλήσουμε ούτε σπιθαμή Ελληνικής γης, οδήγησαν τις Κατοχικές αρχές στο να μας κρίνουν ως ανεπιθύμητους.

Αυτό αποδεικνύει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, σημαίνει πως ακολουθούμε πιστά τα χνάρια των προγόνων μας στον αγώνα για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Ελληνική.

Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι πως αυτόν το αγώνα θα το συνεχίσουμε, θα τον αυξήσουμε, θα τον μπολιάσουμε με περισσότερη πίστη και πείσμα μέχρι την τελική νίκη, για την Ελευθερία και την Ελληνικότητα μας την πλήρωσαν οι πρόγονοι μας πολύ ακριβά για να αφήσουμε τον οποιοδήποτε να την ξεπουλήσει τόσο φθηνά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις