Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Πάνω από 300 ναυλωμένες πτήσεις από 12 χώρες στα κατεχόμενα το 2011

Πλήρως ικανοποιημένος από την φετινή τουριστική κίνηση στα κατεχόμενα είναι ο λεγόμενος υπουργός τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού Ουνάλ Ουστέλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/"κ" Τύπο.

Ο Ουστέλ ανέφερε ότι το 2011 έχουν καταρριφθεί όλα τα ρεκόρ από απόψεως αφίξεων και διανυκτερεύσεων.


Κατά το έτος 2011 πραγματοποιήθηκαν 300 ναυλωμένες πτήσεις από 12 χώρες με στόχο ο αριθμός αυτός να φθάσει το 2012 τις 400, ανέφερε και είπε ακόμα ότι όλες οι επιτυχίες οφείλονται στις προσπάθειες των διοργανωτών τουριστικών ταξιδιών και της Τουρκίας «παρά τα εμπόδια που παρεμβάλει η ε/κ πλευρά» όπως ισχυρίστηκε.

Εξάλλου, σε άλλο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η λεγόμενη ένωση ξενοδόχων ανακοίνωσε ότι 36 από τα 72 ξενοδοχεία –μέλη της έχουν πληρότητα 100% κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς ενώ 25 παραμένουν κενά ή δεν λειτουργούν.

Η έλλειψη πολιτικής βούλησης, για ξαναγίνει η Κύπρος προσιτός τουριστικός προορισμός όπως είναι η μείωση των τιμών σε ξενοδοχεία και διάφορα αγαθά στις τουριστικές περιοχές έδωσε την αφορμή για να αναπτύξουν το ψευδοκράτος τουρισμό εις βάρος του νόμιμου κράτους.

Είναι καιρός λοιπόν οι αρμόδιοι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δούν τι χρειάζεται για να επανέλθει η Κύπρος στα Τουριστικά επίπεδα των προηγούμενων χρόνων.

Επίσης πού είναι η Κυβέρνηση για να διαμαρτυρηθεί σε αυτές τις 12 χώρες που ναυλώνουν πτήσεις σε ένα παράνομο αεροδρόμιο;Δημοφιλείς αναρτήσεις