Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σχετικά με τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα μέσα Δεκεμβρίου, έχουν προκαλέσει ένα οργασμό διαβουλεύσεων μεταξύ κομμάτων για την υποστήριξη των εκλεκτών τους. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απέφυγε να εισέλθει σε αυτήν την διαδικασία. Άλλωστε η κύρια στόχευση του κινήματός μας σε αυτή την χρονική περίοδο, βρίσκετε στην αποτροπή μιας αρνητικής για την πλευρά μας λύσης-διάλυσης του Εθνικού μας προβλήματος. Το Κυπριακό άλλωστε θεωρούμε πως είναι μαζί με το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης, τα δύο ζητήματα που απειλούν την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο.

Γενικά θεωρούμε πως ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να προέρχονται από την κοινωνία και να είναι πραγματικά ικανοί και πρόθυμοι να προσφέρουν από την θέση τους. Η εκλογική διαδικασία αυτή όμως έχει ακόμα μία ιδιαιτερότητα. Είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση μετά την τραγωδία στο Μαρί και το ΑΚΕΛ έχει επενδύσει αρκετά στο να καταφέρει μια έστω και συμβολική νίκη για να δείξει πως η διακυβέρνηση Χριστόφια είναι αρεστή στον κόσμο.

Έχοντας αυτό κατά νου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προτείνει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Ύψωνα τα μέλη του κινήματός μας κ. Παναγιώτου Παναγιώτη και κ. Ευθυμίου Ιωάννη και ως κοινοτικούς συμβούλους στην κοινότητα Λετύμπου τον κ. Παναγιώτη Ζαχαρία και κ. Μιχάλη Νεοφύτου.

Για τους υπόλοιπους Δήμους και κοινότητες καλούμε λοιπόν τα μέλη και τους υποστηρικτές μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση τους υποψηφίους που θεωρούν ικανότερους και έχουν σε γενικές γραμμές μια πατριωτική στάση σε σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας και τις τοπικές κοινωνίες.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις