Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ασυμβιβαστοι Εθνικιστές συνεχίζουμε τον Αγώνα του Διγενή και της Ε.Ο.Κ.Α

Την Κυριακή που μας πέρασε στις 23 του Γεννάρη , σύσσωμο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είχε παραστεί στο μνημόσυνο του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, του κατεξοχήν ασυμβίβαστου εμπνευστή και σφυρήλατη της μεγάλης ιδέας της Ένωσις με την μάνα Ελλάδα.

Κάθε χρόνο λοιπόν, από την μέρα της ιδρύσεως του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πορευόμαστε με πίστη στον ιερό χώρο του κρησφύγετου του Διγενή , για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον ασυμβίβαστο Αρχηγό. Εκεί, στο κρησφύγετο όπου έζησε απομονωμένος και καταδιωκόμενος για τις ιδέες του ο στρατηγός , οι ομοιότητες όσο αφορά τον αγώνα του και τον αγώνα που δίνει σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι φανερές (χωρίς να θέλουμε φυσικά να συγκρίνουμε τις δικές μας συνθήκες και τα γεγονότα με αυτά που έζησε ο στρατηγός γιατί αυτό θα ήταν ιεροσυλία εκ μέρους μας!).

Εκεί λοιπόν, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές με καρδιά από ατσάλι κρατώντας ψηλά τις σημαίες μας και το σθένος μας, διεκδικούμε με την παρουσία μας εκεί, τον συνεχή αγώνα, δηλώνοντας παρόντες, για την ολοκλήρωση των οραμάτων του Αρχηγού Διγενή.

Κυνηγημένοι όπως εκείνος, διωκόμενοι από παντού, ιδιαίτερα από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, συκοφαντημένοι από οσφεοκάμπτες πολιτικάντηδες , προσκυνημένους ραγιάδες και αυλικούς του συστήματος, κρατούμε ακόμη το κεφάλι ΨΗΛΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΑ και ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑ. Με ατσάλινο σθένος και σφυρηλατημένη ΠΙΣΤΗ, παραμερίζοντας τις συνθήκες όλων των προσκυνημένων.Εκεί λοιπόν, μπροστά από το μνημείο του ο Στρατηγού, η περηφάνια μας ξαναζωντανεύει . Αγέρωχος ο Αρχηγός μας όπως πάντα, μας δείχνει τον δρόμο για συνέχιση του αγώνα, μέχρις εσχάτως όπως κι ο ίδιος δήλωνε συχνά.

Εκεί λοιπόν, όπου κανείς άλλος δεν τολμά να σηκώσει το προσκυνημένο κεφάλι του μπροστά στον Διγενή , εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουμε τον όρκο ξανά και ξανά, όσες φορές και αν χρειαστεί οτι θα υπερασπίστουμε ασυμβίβαστα τις ιδέες και τα ιδανικά του, τα οποία άλλοι έχουν ξεπουλήσει στα παζάρια του συμβιβασμού και της υποχώρησης.

Εκεί δίπλα στον Αρχηγό Διγενή, δίνουμε ακόμα μια φορά τον όρκο του ανιδιοτελή αγώνα όπως αυτός έπραξε. Την υπόσχεση για συνέχιση του Αγώνα του. Χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις. Εκεί όπου οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι, εμείς υψώνουμε ψηλά τις σημαίες μας, με το ηθικό και τη πίστη ακμαιότατα, γιατί η πίστη μας προέρχεται από όρκους αίματος μεταγγισμένους από εκείνους, οι οποίοι τη ζωή τους έδωσαν για τα ιδανικά της τόλμης, της αρετής και της ελευθερίας.

Μετώπου Νεολαίας
Πυρήνας Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις