Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας - 15 Νοεμβρίου - Πορεία καταδίκης ψευδοκράτους στο κέντρο της Αθήνας

Κύπρος Αιγαίο μέτωπο ενιαίο, κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί η Κύπρος είναι Ελληνική και πολλά άλλα συνθήματα ταρακούνησαν κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας. Σήμερα ήταν η πρώτη εκδήλωση του Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας και κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής της Αντικατοχικής, αλλά και να κλέψει τις εντυπώσεις.

100 εθνικιστές συντάχθηκαν στο μπλοκ του κινήματος μας και ένωσαν τις φωνές τους με τις δικές μας. Φωνάξαμε πως δεν ξεχνάμε, δεν αλλοτριωνόμαστε και κυρίως δε ξεπουλούμε την πατρίδα στο βωμό μιας κάλπικης "επανένωσης".

Η διαδήλωση φέτος διέφερε από τις άλλες χρονιές, έγινε μεσημέρι αντί βράδυ (όπως γινόταν κάθε χρόνο) για να μπορέσουν τα μέλη της Προοδευτικής να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. το βράδυ. Η προσέλευση από τις παρατάξεις που το παίζουν προασπιστές του Αντικατοχικού Αγώνα, μηδαμινή. Αλλά φυσικά δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από αυτούς, γιατί να χαλάσουν τον ύπνο τους καλέ;

Κατά την διάρκεια της πορείας μέλη του Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας κοντά από την Τουρκική Πρεσβεία έκαψαν συμβολικά μία σημαία του ψευδοκράτους και μία της Τουρκίας. Εκεί το μπλοκ της Αναγέννησης, του Αγώνα και της Προοδευτικής κυριολεκτικά εξαφανίσθηκε. Ανέπτυξαν ταχύτητα και με συνοπτικές διαδικασίες αποχώρησαν από την πορεία και εισχώρησαν στον χώρο εκδήλωσης του Κ.Κ.Ε.

Τότε το μπλοκ του κινήματος μας ανέλαβε το "κεφάλι" της πορείας και οδήγησε όλους τους φοιτητές προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου και ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος για πρώτη φόρα από οργανωμένο σύνολο Κυπρίων στο Ιερό αυτό Μνημείο.

Σήμερα αποδείχτηκε πως υπάρχουν τρεις κατηγορίες Κυπρίων. Η πρώτη είναι αυτή που πουλά την Πατρίδα, η δεύτερη είναι αυτή που "πουλά" Πατρίδα και η τρίτη είναι αυτή που θα ισοπεδώσει τις πρώτες δύο και θα υπερασπιστεί την Πατρίδα από τα σχέδια τους .

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας
Καμιά υποταγή
Κύπρος Γη Ελληνική

Δημοφιλείς αναρτήσεις