Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Αποκλειστικό! Επίδομα πολιτικού πρόσφυγα

Στο φως της δημοσιότητας ακόμα μια απόδειξη για την σπατάλη που γίνεται με τα επιδόματα των πολιτικών προσφύγων.(Κάντε κλικ για μεγένθυνση)


Και νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας μόνο από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Πριν από περίπου 20 μέρες παρουσιάζαμε στην σελίδα μας, έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την πληθώρα υπέρ προνομίων που έχει ο κάθε λογής πολιτικός πρόσφυγας, που ανακάλυψε στην μικρή μας Κύπρο την γη της επαγγελίας, και το μέγεθος τον επιδομάτων που παίρνουν, στο σχετικό άρθρο που αναρτήσαμε τότε: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΓΑΜΕ ……ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ….ΤΩΡΑ?

Σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα έγγραφο φωτιά, που αποδεικνύει και πάλι, την εκμετάλλευση που γίνεται στον κάθε φορολογούμενο πολίτη για να συντηρεί το πολυδάπανο κεφάλαιο της λαθρομετανάστευσης. Την στιγμή που πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας με ένα ελάχιστο εισόδημα, βγάζουν με το ζόρι τα προς το ζην, ενώ δεν χρηματοδοτούν οικογένειες συμπατριωτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη τα χρήματα, βρίσκοντας χίλιες δικαιολογίες, την ίδια ώρα η κυβέρνηση και ο κάθε υπεύθυνος χρηματοδοτά με μεγάλη ευκολία τον κάθε λαθρομετανάστη, που δηλώνει πολιτικός πρόσφυγας.

Τον χρηματοδοτούν γιατί στην σημερινή "φιλελεύθερη", προοδευτική και ανοιχτόμυαλη κοινωνία της Κύπρου μας, αποτελεί μέγα παράπτωμα κάποιος να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα να είσαι λαθρομετανάστης.

Διαβάστε επείσης:

Επί της ευκερίας του σημερινού μας άρθρου, να υπενθυμίσουμε την ομιλία απόψε στα γραφεία μας στην Λευκωσία, η ώρα 19:00, με θέμα: Λαθρομετανάστες: Η μεγάλη Πληγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις