Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

25η Μάρτιου τιμήθηκε για άλλη μια χρονιά

Για άλλη μια χρονιά το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα στην Κύπρο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τίμησε την μνήμη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Τα λόγια για τους ήρωες και την μεγάλη επανάσταση της 25ης Μαρτίου είναι πραγματικά περιττά, όμως τα μηνύματα που μπορούμε να πάρουμε από τους προγόνους, που μας έδειξαν τον δρόμο της περηφάνιας, είναι πάρα πολλά.

Τα μέλη μας πορεύτηκαν με απόλυτη πειθαρχία, μέσα από κεντρικούς δρόμους της Λάρνακας, ξεσηκώνοντας την πόλη από τα δυναμικά συνθήματα τους, κατέληξαν στο σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Εκεί ακολούθησε μια σεμνή τελετή , που διοργανώθηκε από μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με ομιλίες από δύο συναγωνιστές μας, περνώντας το μήνυμα ότι οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, και την σήμερον εποχή της υποταγής, και του ραγιαδισμού, μέσα από την ξεφτίλα κάποιοι συνεχίζουν να αντιστέκονται με φάρο της ιδέες τους, και την διαφύλαξη της Ελληνικότητας της Κύπρου μας.

Με το πέρας της εκδήλωσης μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έψαλαν τον εθνικό ύμνο, αποθέτοντας με αυτό τον τρόπο ελάχιστο φόρο τιμής στους ένδοξους προγόνους μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις